Подiлитись
01/07/2022

Персональний склад Експертного комітету

Рішення про надання грошової допомоги ухвалює незалежний Експертний комітет. У його складі – п’ять фахівців: два – представники органів державної влади, три – провідні незалежні експерти у сфері розвитку підприємництва. Серед них: 

  1. Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.
  2. Андрій Ремізов, виконувач обов’язків директора Державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».
  3. Катерина Глазкова, виконавча директорка Спілки українських підприємців, найбільшої бізнес-асоціації незалежних українських підприємців.
  4. Лілія Загребельна, директорка департаменту соціальних проєктів компанії «Нова пошта».
  5. Сергій Макарчук, експерт із питань сталого розвитку та соціально-економічних впливів проєктів та діяльності компаній у регіонах присутності; уповноважений представник української аудиторсько-консалтингової компанії Baker Tilly.

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, cпільно з Мінцифрою, Державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», Мінекономіки та національним проєктом з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес.

Партнером-виконавцем ініціативи мікрогрантів є Міжнародна благодійна організація «Фонд Східна Європа» (East Europe Foundation).