Фонд Східна Європа в межах проєкту «Підтримка цифрової трансформації» (DTA) оголошує конкурс на пошук підрядника з надання експертних послуг реформи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Мета проєкту — розширити цифрові можливості України, щоб забезпечити стійке економічне відновлення, прозору відбудову та належне врядування на час дії правового режиму воєнного стану та в повоєнний період. У співпраці з Держпродспоживслужбою заплановано: проаналізувати порядок (порядки) надання послуг та можливості створення електронних взаємодій із електронними ресурсами інших державних органів та іноземних держав чи міжнародних організацій; розробити концепції (пропозиції щодо) оптимізації порядку надання послуг; дослідити переваги оптимізації порядку надання послуг як для їх отримувачів, так і для держави; розробити пропозиції щодо проєктів нормативно-правових актів із оптимізації порядку надання послуг та електронної взаємодії з державними електронними ресурсами інших державних органів тощо.
Дата початку надання послуг: листопад 2024 року.
Зайнятість: часткова.
Формат співпраці: змішаний (онлайн / офлайн).
Основні завдання та обов’язки у межах контракту:
- вивчити наявні бізнес-процеси надання державних послуг у сфері ветеринарії та безпечності;
- розробити пропозиції до оптимізованих моделей та удосконалити бізнес-процеси для надання послуг та сервісів у сфері ветеринарії та безпечності;
- надати пропозиції щодо удосконалення законодавства у сфері ветеринарії та безпечності, зокрема цифровізації відповідних послуг;
- брати участь у розробленні технічних вимог до відповідних інформаційно-комунікаційних систем та реєстрів;
- надавати експертну підтримку проєктним фахівцям під час розроблення законопроєктів, підзаконних нормативних актів, зокрема актів Уряду, технічних вимог на інформаційно-комунікаційну систему;
- брати участь у моделюванні інтерфейсів інформаційно-комунікаційних систем у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів;
- розробляти навчальні матеріали, інструкції та посібники для фахівців у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів;
- проводити зустрічі із зацікавленими сторонами, щоб забезпечити виконання завдань у межах компетенції;
- готувати інформаційно-аналітичні матеріали, зокрема для заходів, звітів, презентацій;
- брати участь у комунікації з командами партнерів та бенефіціарів проєкту;
- брати участь у робочих групах, нарадах та семінарах;
- виконувати інші завдання, визначені безпосереднім керівником.
Зазначені обов’язки та завдання репрезентують суть і рівень дорученої роботи та необов’язково є остаточними.
Вимоги до учасників конкурсу:
- вища освіта в галузі права, фінансів, економіки або суміжної галузі;
- загальний досвід роботи не менше ніж 3 роки;
- розуміння процесів надання адміністративних послуг у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, зокрема, ветеринарії та безпечності;
- навички підготовки та опрацювання нормативно-правових актів, розуміння процесів їх погодження відповідно до Регламенту Кабінету Міністрів України;
- вільне володіння українською мовою;
- сильні аналітичні навички;
- розуміння політичного контексту та реформи державного управління;
- належний рівень комунікаційних навичок для забезпечення співпраці із партнерами та представниками бізнес-спільнот у сфері;
- наявність досвіду співпраці з бізнесом у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, зокрема, ветеринарії та безпечності.
Пропозиції, що обов’язково мають містити резюме українською мовою, будь ласка, надсилайте до 23:59 23 жовтня 2024 року на адресу: [email protected] з позначкою «DTA_Expert(veterinary)_SSUFSCP».
Контактна інформація:
Віталій Величко, експерт із закупівель Фонду Східна Європа
[email protected]